yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

Ekrem Turizm İkram Turizm Kültür Turları
bulut
bulut

Hakkımızda

Ekrem Turizm, 2005 yılında umre organizasyonlarına yeni bir soluk getirebilmek amacıyla İstanbul’da kuruldu.

Kurulduğu günden bu güne kadar sürekli gelişen, büyüyen ve kendisini yenileyen bir firma olarak seyahat acentaları arasında müstesna bir yer edinmiştir.

Türkiye geneline yayılmış şubeleri ile sektörde ilk sıralarda yer almaya aday olduğunu göstermiştir. Güler yüzlü ve samimi hizmet anlayışını kendine ilke edinen Ekrem Turizm, 2011 yılından itibaren umre ve hac sektörüne yeni bir anlayış getirmek istemektedir.

Ekrem Turizm, umre organizasyonları düzenleyerek başladığı seyahat acentacılığı serüvenine IATA anlaşması yaparak uçak bileti satış acentalığı ile devam etmiş ve Türkiye geneline yayılmış şubelerinden aldığı güçle organize edeceği hac organizasyonlarında da kendisini ispatlamıştır.

Ekrem Turizm “müşterilerimiz bizim hem dost, hem de misafirlerimizdir” düsturu, “dua, dostluk ve hizmetinize talibiz” felsefesini ilke ve düstur edinmiştir. Çıktığımız bu zahmetli yolda sizlerden aldığımız destekle kalite ve seviyemizi her geçen gün daha yukarılara çıkarmayı ve bu sektörde dünya var oldukça sizlere hizmet etmeyi amaçlıyoruz.

Saygılarımızla,

EKREM TURİZM

Ekrem Turizm bir İkram Turizm kuruluşudur.

hakkimizda, ekrem turizm, hac, umre, kültür turları, kaliteli hizmet, kurumsal, ekonomik umre, ucuz umre, aktarmalı umre, yanbu üzerinden umre, mısır üzerinden umre, amman üzerinden umre, ürdün üzerinden umre, kudüs gezili umre, direkt medine uçuşlu umre, direkt cidde uçuşlu umre
Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
© 2015 www.ekremturizm.com.tr
sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medya
0.068 sn.