yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

Ekrem Turizm İkram Turizm Kültür Turları
bulut
bulut

Umre Sözleşmesi

1. ACENTE'YE AİT HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER

A)VİZE: ACENTA Vize işlemlerinde Suudi Arabistan Büyükelçilik/Konsolosluk ile aracı konumundadır. Tüm evraklar tam olsa dahi Konsolosluk vize vermeyebilir. Vizeleri geç verebilir, buna bağlı seyahat gecikmeleri olabilir. Buradaki sorumluk ACENTA'ya ait değildir.

B)HAVAYOLU: ACENTE havayolu ile UMRECİ arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan ACENTE sorumlu tutulamaz. Uçuşlarımız tarifeli ve/veya ekstra uçak seferleri ile özel ve/veya ulusal havayolları ile yapılabilir.

C)OTEL: Otele giriş saat 15:00'dir özellikle gece uçuşlarında, gece veya sabah otele giriş yapılırsa o gece konaklamaya dahildir. En geç otel çıkışımız 14:00'dir. 14:00 den sonra yapılacak çıkışlarda 1 geceleme daha yapılmış sayılır. Özellikle 4-5 yıldızlı otel odaları genelde iki kişinin konaklaması için tasarlandığından, üçüncü kişi için eklenen yatak küçük ve daha az konforlu olacaktır. ACENTE kataloglarında belirtmiş olduğu Otel mesafeleri Mekke'de Harem-i Şerife, Medine'de ise Mescid-i Nebevi'nin avluları baz alınarak yazılmıştır. Bunu UMRECİ kabul ederek kaydını yaptırır.

D)TUR PROGRAMI: UMRECİ, ACENTE programlarına dahil olduktan sonra, vize kaynaklı gecikmelerden veya Suudi Arabistanca first majör sayılan otelin yıkım kararı çıkması ve veya kralın misafirlerinin rezervasyonları yapılması gibi konaklama otellerinde değişiklik durumunda ACENTE daima muadil otel katagorilerini baz alacaktır. ACENTE bu tip durumlarda UMRECİ'ye durmu bildirmekle yükümlüdür. ACENTE bu bildiriyi e-mail, SMS, fax veya telefon bildirimini yeterli kabul edilecektir. UMRECİ bu tip durumlarda arzu eder ise hiçbir masraf kesilmeden seyahatini iptal etme hakkını saklı tutar. Bu tip durumlarda ACENTE programı alt veya üst kategoriye alabilir. Bu durumlarda UMRECİ'nin tercihine göre, ACENTA üst kategori tercihinde ücret farkı talep eder, alt kategori tercihinde iade eder.

E)FESİH HAKLARI: ACENTE kendi iradesi dışında oluşan nedenlerle veya tura katılan kişilerin yeterli sayıya ulaşamamalarına bağlı olarak turları iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yolcuya yapılacak e-mail, SMS, fax veya telefon bildirimi yeterli kabul edilecektir. Burada müşterinin tazmin hakkı olamaz.

F)MÜCBİR SEBEPLER: ACENTE ile ulaşım firmaları arasında yapılan anlaşmalar gereği ulaşım araçlarının programlarda belirtilen saatlerde hareket yerlerinde bulunmayarak gezilerin vaktinde başlayamamaları gecikmeleri, gezilerin uygulanmaları sırasında OTOBÜS - UÇAK - VAPUR - TREN v.b lerin , gecikmeleri, arızalanmaları, kaza yapmaları şoförlerin vb. hastalanmaları, ölmeleri, vizelerinin alınamayışı, şahsi kusurları, Hava muhalefeti (sis, fırtına, kar yağışı, tipi, yıldırım düşmesi vb.)Doğal afetler (Deprem, sel, yangın, heyelan vb.)Halkhareketleri (terör, grev, lokavt, miting, yürüyüş, yol kapanması, savaş, kargaşa durumları, olağanüstü hal vb.) Sıkı yönetim, sokağa çıkma yasağı, seçimler vb.Sağlık sorunları (salgın hastalıklar, karantina vb.) gibi ACENTE kusuru bulunmayan her türlü olay ve KAZALARDAN ötürü ne şekilde olursa olsun ACENTE'i maddi ve manevi sorumluluk yüklenemez. Acente buraya ilave edilmeyen mücbir sebepler haklarını saklı tutar.

2. UMRECİYE AİT HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER

A)BİLGİ: UMRECİ katılmış olduğu tur programı hakkında detay bilgi alma hakkı vardır. Bu bilgiyi ACENTE vermek zorundadır.

B)PROGRAM: UMRECİ, ACENTA tarafından düzenlenen Mekke ve Medine ziyaretlerine, özel umre programlarına katılmayabilir. ACENTA düzenlenen tur ve programı otelde ilan etmek zorundadır. EVRAK: Müşteri seyahat tarihinden en az 20 gün veya daha fazla gün önce vize işlemleri için gerekli evrakları ACENTE ye teslim etmekle yükümlüdür. Bu evrakların gecikmesi ile oluşacak vize gecikmelerinden UMRECİ sorumludur.

C)ÜCRET: UMRECİ kayıt esnasında katılmış olduğu tur ücretinin %50'sini, uçuş programından 1 hafta öncede kalan bakiyesini ACENTE'ye ödemekle yükümlüdür. Türk lirası olarak yapılan ödemelerde, ödeme günündeki TCMB efektif satış kuru üzerinden hesaplanmaktadır.

D)HASTALIK: Suudi Arabistan'da veya bağlantılı noktaların ilgili duraklarında rahatsızlanan umrecilerin tedavi masrafları umrecİlere aittir. Suudi Arabistan Kraliyete ait hastanelerin uygulaması ücretsizdir. Özel hastane tedavileri ücretlidir. umrecilerin felç yatalak durumda olmaları halinde dönüş uçağında alınacak ek koltuk masrafları umreciye aittir. ACENTE, UMRECİ'yi tedavi için hastaneye götürmek ve haklarını anlatmak ve bilgilendirmekle yükümlüdür.

E)BAGAJ/VALİZ : Uçaklı seyahatlerde havayollarının açıklamış olduğu bagaj kg. ve/veya hacim hakkı vardır. Fazla bagaj ücretleri UMRECİ'lerimize aittir, bagajların gidiş ve dönüşte UMRECİ tarafından havayolu ve yerel otobüs firmalarında, konakladığı otelinde, Valizlerin ve içindeki eşyaların her türlü kaybından, hasara uğramasından, unutulmasından UMRECİ sorumludur ACENTE sorumlu değildir. ACENTE hiçbir suretle UMRECİ'nin eşyalarından sorumlu tutulamaz. .Valizlerin ve içindeki eşyanın her türlü sorumluluğu sahiplerine aittir. Kokan, akan, yanıcı veya patlayıcı vasıfları olan veya çevresine rahatsızlık veren eşyalar taşıt araçlarına alınmazlar, taşıyıcı firma kabul etmeyebilir, bundan ACENTE sorumlu tutulamaz.

UÇUŞ: Uçuş öncesinde saatler değişebilir UMRECİ uçuş saatini en az 48 saat önce ACENTA'dan teyid etmesi gerekmektedir. UMRECİ nin kalkıştan en az 3 saat önce havalimanında hazır olması gerekmektedir. UMRECİ'nin ikametinden veya bulunduğu yerden Gidiş ve dönüşlerde Türkiye sınırlarındaki hava alanı ulaşımları UMRECİ'ye aittir.

DÖNÜŞ: Yolcu gittikten sonra herhangi bir sebeple erken dönmek isteyen umrecilerimize (otel,uçak,vize ve diğer hizmetler için ödemeler önceden yapıldığından) herhangi bir ücret iadesi yapılmaz Yolcu gittikten sonra kendi bileti ile erken dönmek ister ise ancak buna kullanılan havayolunun uçakların müsaitlik durumuna göre olabilecektir. Bu erkenden dönüşten dolayı havayolunun talep ettiği ekstra bir fark olur ise yolcu bunu ödemeyi kabul eder. Kendi bileti buna müsait değil ise başka havayoluna ait bir dönüş bileti ile de arzu eder ise ücretini ödemek koşulu ile dönebilecektir. Bu ücretin şirketimizle hiçbir ilgisi yoktur.

ekrem turizm umre sözleşmesi, umre, mekke, medine, umre turları 2019, ekrem turizm, umre firması, umre şirketi, umre şirketleri kudüs üzerinden umre, 7 günlük umre, 10 günlük umre, 15 günlük umre, 20 günlük umre, umre turları, umre fiyatları, ekonomik umre, kaliteli hizmet, doğru adres, kutsal topraklara açılan pencereniz
Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
© 2015 www.ekremturizm.com.tr
sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medya
0.079 sn.