yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

Ekrem Turizm İkram Turizm Kültür Turları
bulut
bulut

Basında Biz

İkram ve Ekrem Turizm bir şube daha açtı (Haber7.com)

RbBuH_1429521443_7716

“Ankara’dan umreye gitmenin kolay yolu” sloganıyla başkentlilerin umre ziyaretlerini kolaylaştırmayı amaçlayan İkram ve Ekrem Turizm hizmetlerine başladı.

10 NİSAN’DA Kİ AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU Kocatepe Camii karşısında bunulan şubeye Sanayi-Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, başta olmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Hasan Basri Aktan, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er, Yargıtay 21. Ceza Dairesi Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu, Yargıtay 6. Hukuk dairesi üyesi Kadir Doğan, S.G.K. Daire Başkanı Ahmet Vural ve Ömer Döngeloğlu gibi isimlerin yanı sıra Ziraat Bankası, Mısır Havayolları, Türk Telekom Bys, gibi kurum ve kuruluşlar da iştirak ettiler. İkram ve Ekrem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özkaymaz açılış konuşmasında misafirlere şu cümlelerle hitap etti.

“ Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, yanımızda olan, olamayan tebriklerini ileten ve çiçekler gönderen gönül dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Ankaralı kardeşlerimizin de aramızda olmaları bizleri ayrıca memnun etmiştir. Ankara’ya neden gelmiyorsunuz, hizmetlerinizi burada da yapsanız ne güzel olurdu diyen dostlarımızı dinleyerek 14. şubemizi besmele ve dualarla açıyoruz. Şubemizi açarken buradaki meslektaşlarımıza ve acentelerimize de tecrübelerimizi aktararak, Ankaralıların umre ziyaretlerini daha da kolaylaştırmayı ve hizmetlerimizi buralarda da ilerletmeyi hedefliyoruz.

Şubemizin Ankaralılara hayırlar ve bereketler getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, hepinizi sevgi ve muhabbetlerimle selamlarım.

” Selamlama konuşmasından sonra açılışı Sanayi-Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Hasan Basri Aktan, Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Mehmet Vural İkram ve Ekrem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özkaymaz, İkram–Ekrem Turizm Genel Müdürü İbrahim Çetin, Halkla ilişkiler müdürü R. Metin Başak, Suudi Arabistan Sorumlusu Ahmet Çakır, İkram-Ekrem Turizm Yöneticileri, Ömer Döngeloğlu ve Emekli Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kısacık birlikte gerçekleştirdiler. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta ikramların yanı sıra Umre ve Kudüs turu çekilişi de yapıldı.
Kaynak için tıklayınız: 


İkram ve Ekrem Turizm Boğazda İftar yemeği (Haber7.com)


ikram_ve_ekrem_turizmden_iftar_yemegi_1435317505_9512

Program; Havayolu şirketleri, banka ve katılım bankaları, gazeteler, radyo, internet ve haber siteleri, özel sektörden firmalar, mali müşavirler, İkram-Ekrem Turizm yöneticileri ve çalışanları ile birlikte birçok özel davetlinin katılımlarıyla gerçekleşti. Misafirlerin Kabataş ve Beylerbeyi iskelesinden katılımları ile başlayan Boğazda İftar Etkinliği İkram ve Ekrem Turizm Genel Müdürü İbrahim Çetin bey’ in açılış konuşması ile başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem ÖZKAYMAZ’ ın konuşması ile devam etti. Özkaymaz; “Sizlerle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz, iftar yemeğimize hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Cenab-ı Allah bu mübarek ayda yaptığınız, yapacağınız ibadetlerinizi ve oruçlarınızı kabul etsin. İkram ve Ekrem turizm olarak iftar geleneğimizi inşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Güzel bir iftar geçirmeniz temennisi ile Allah’a emanet olunuz.” dedi. İftar saati girdiğinde misafirler boğazın müstesna güzellikleri eşliğinde oruçlarını açtılar. İftar sonrasında, İstanbul Rehberi misafirlere boğazın eşsiz güzelliklerini, Dolmabahçe’yi, Çırağan sarayı’nı Mecidiye camii’ni, Anadolu Hisarı’nı, Rumeli Hisarı’nı ve birçok tarihi mekanı tarihçeleriyle birlikte anlattı. Program ilahiler ve musikilerle devam etti. Bir İkram-Ekrem turizm iftarı daha güzel anılarıyla sona erdi. Yeni Ramazanlara erişmek, yeni iftarlarda görüşmek duası ile…

Kaynak: haber7.com

İkram Turizm 20.Yıl Pikniği Part 1




İkram Turizm 20.Yıl Pikniği Part 2




İkram Turizm 20.Yıl Pikniği Part 3




Ekrem Turizm Yöneticisi Sayın Şaban Bilgiç'in Bugün Tv "Benim İşim İyidir" Programı Konuşması




İkram ve Ekrem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Özkaymaz’ın Bloomberg Ht Şirket Rehberi Programı Konuşması



İkram ve Ekrem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Özkaymaz'ın Tgrt Euro Sektörün Yıldızları Programı Konuşması





basında biz, bizden haberler, ekrem turizm, hac, umre
Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
© 2015 www.ekremturizm.com.tr
sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medya
1.707 sn.