yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

Ekrem Turizm İkram Turizm Kültür Turları Blog
bulut
bulut

Vize İçin Gerekli Evraklar

Vize İçin Gerekli Belgeler

Çipli Pasaport
  • Uçuş tarihinden itibaren en az 7 ay geçerli ve ÇİPLİ Pasaport,
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (arka fon beyaz) ve Pasaporttaki resim ile aynı olması gerekmektedir.
  • Çocukları ile giden ailelerden nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  • ACW1357 Menenjit (Polisakkarit) aşının yaptırılması.
  • 45 yaşının altında yalnız bayanlar yanlarında birinci dereceden akrabası olmadan Suudi Arabistan kanunlarına göre kesinlikle Umre’ye gidemezler. Babası, kayınpederi, 18 yaşın üstünde erkek kardeşi, öz amcası veya öz dayısı ile gidebilirler. (bayan bayana kesinlikle mahrem olamaz. 1. Derece akrabası ile gidecek bayanların, akrabalığı tanımlayan vukuatlı nüfus kayıt örneği alması gerekmektedir).
  • 18 Yaşının altında anne ve babası ile gitmeyecek olan çocuklar için yanlarında birinci dereceden akrabası olmadan Suudi Arabistan kanunlarına göre kesinlikle Umre’ye gidemezler. Beraberinde birinci dereceden akrabası olsa bile vize garantisi verilmez. Bunlar için Noterden yaptırılacak olan Muvafakatname-Taahhütname ve her fert için ayrı ayrı nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneklerinin asılları gerekmektedir. 45 yaşın üstünde bir anne 18 yaş altında kendi çocuğuna mahrem olamaz,
  • Not : 45 Yaşın üstündeki bayan veya erkek ister tek gitsin, ister eşi ile gitsin fark etmeksizin vize için sadece 1-2. maddeler yeterlidir,
  • Muvafakatname Örneği; Noterden yapılacak; Eşim, Kızım, kız kardeşim Filiz YEŞİL’in babası, öz dayısı, öz amcası Ahmet ÇELİK ile birlikte Umre’ye gitmesine muvafakat ederim.
  • Tahhütname Örneği; Noterden yapılacak; Kızım, gelinim, öz teyzem, öz halam Filiz Yeşil’i Umre’ye götürüp getireceğimi taahhüt ederim.
  • VİZE İÇİN GEREKLİ TÜM BELGELERİN GİDİŞ TARİHİNDEN 20 GÜN ÖNCE TESLİM EDİLMESİ GEREKİR.
  • Tüm evrakların hazır olmasına rağmen bazen teknik sebeplerden dolayı, bazen de konsolosluk tarafından kaynaklanan durumlardan dolayı vizelerde sıkıntı olabilmektedir.
  • umre vizesi için gerekli evraklar
    Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
    Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
    © 2015 www.ekremturizm.com.tr
    sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyaTemsilci Kodu
    8503400482
    0.985 sn.